Stage lopen bij CJG Breda

Wil je stage lopen én het verschil maken voor ouders, kinderen en jongeren in Breda? Misschien is CJG Breda dan wel dé stageplek voor jou.

Wij bieden elk schooljaar stageplaatsen aan 4 HBO studenten die 32 uur in de week stage kunnen lopen. In één van de vier wijkteams in Breda leer en werk je als een generalistisch jeugdprofessional. Je krijgt begeleiding van een vaste praktijkbegeleider, maar plant zelf jouw stagedagen. Afhankelijk van wat jij graag wil leren. Dit betekent dat we een hoge mate van zelfstandigheid en eigen initiatief van je verwachten. Én dat jij jouw stageproces vorm kan geven naar eigen behoefte.

Je collega’s
Je maakt deel uit van een studententeam waarin je elkaar ondersteunt, bespreekt hoe je vorm geeft aan je stage en elkaar vooruit helpt. Samen met alle collega’s uit het wijkteam en ook met andere organisaties zoals Veilig Thuis en Team Regisseurs van de Gemeente Breda.

Wat vragen en bieden we je?
Bij CJG Breda ben je veel onderweg, omdat we op verschillende kantoren in de wijk werken. Daarnaast komen we veel bij mensen thuis en werken we op consultatiebureaus, basisscholen en voortgezet onderwijs scholen. Een fiets of een auto is daarom vereist. Je komt in dienst bij MEE West Brabant, daar krijg je een werktelefoon en een laptop in gebruik. Ook ontvang je een stagevergoeding.

Interesse in een stage bij CJG Breda?
Stuur je CV en motivatie naar: stage@cjgbreda.nl. Als je in september wilt starten met je stage vragen we je om je sollicitatie voor 15 april naar ons te mailen. Start jouw stageperiode in februari? Solliciteer dan voor 15 november.

Heb je vragen? Bel dan naar 0800-4440003 of mail naar: stage@cjgbreda.nl.