Opvoedevevent | 4 oktober | Podium Bloos

Smartwise opvoeden. Hoe doe je dat?

De wereld om ons heen wordt steeds digitaler en de aandacht voor mediale vaardigheden neemt toe. Ivo Wouters is mediawijsheid-specialist voor het basis en voortgezet onderwijs en sinds jaren actief op het gebied van sociale media en kinderen. Hij maakt je deze avond op interactieve wijze mee in de wereld van internet, smartphones en alles wat er in deze fascinerende mediamaatschappij gebeurt. Na deze avond ben je smartwiser dan jij, of je kind, ooit voor mogelijk hield. Vergeet niet je smartphone mee te nemen!

Presentator en theatermaker, zanger, improvisator Peer de Graaf (ook bekend van: Peer de Graafmachine, meneertje Peertje. Participeer) deelt zijn beste opvoedtips en staat garant voor een prima sfeer deze avond. 

Entree € 2,50
Aanmelden via www.podiumbloos.nl/agenda

20 gratis  kaarten voor Bredapashouders
Voor Bredapashouders stellen we 20 gratis kaarten beschikbaar.

Wil je hiervan gebruikmaken? Stuur dan uiterlijk 29 september een mail naar: communicatie@cjgbreda.nl o.v.v. opvoedevent Podium Bloos.
Je naam komt op een lijst te staan en op vertoon van je Bredapas ontvang je een entreebewijs bij de ingang van Podium Bloos op 4 oktober. Maximaal twee kaarten per gezin.
 


Durf jij buiten de lijntjes te kleuren? Vertel ons hoe en win een diner voor twee!

Opvoeden is leuk maar gaat niet altijd vanzelf. Ongeveer een kwart van de ouders maakt zich wel eens zorgen over de opvoeding en de helft hiervan voelt zich regelmatig tekortschieten. Soms zitten de oplossingen in onverwachte hoek en loop je daar tegenaan door ‘out of the box’ te denken en ‘buiten de lijntjes’ te kleuren. Want iedereen heeft zijn of haar eigen verhaal en eigen behoeften, niemand hoort in een hokje.

Bewandel jij wel eens een ander pad dan gebruikelijk? Durf jij als ouder buiten de lijntjes te kleuren? Of kleurt jouw ouder buiten de lijntjes? Deel jouw verhaal met ons en anderen en maak kans op een diner voor twee.  Vertel er ook bij wie jij tijdens dit diner met jouw verhaal wilt inspireren om ook buiten je lijntjes te kleuren. Je zoon, dochter, partner, buurman-of vrouw…..

Je kunt deelnemen door voor 6 oktober een mail te sturen naar: prijsvraag@cjgbreda.nl
De prijswinnaars worden in de week van 9 oktober bekend gemaakt. Ben jij een van hen? Dan win je een diner voor twee bij de Rooi Pannen.

 


Speel het opvoedspel 'Schatten van ouders'
Datum:                                                                      Locatie:

4 oktober van 9:00 tot 11:00 uur                         Basisschool De Rietvink, Kraanvogel 92, Breda

4 oktober van 9:30 tot 11:00 uur                         Huis van de Heuvel, Mgr. Nolensplein 1, Breda