Op vakantie

Voor de meeste mensen is het heerlijk om na een drukke periode lekker op vakantie te gaan met het hele gezin. Je kunt samen allerlei leuke [a=377,activiteiten] ondernemen, zoals uitwaaien op het strand bij Egmond aan Zee, plezier beleven in een pretpark, wandelen op de Veluwe of een oude kerk bezoeken in Zuid-Frankrijk.

Voor vertrek

Voordat je vertrekt, is er natuurlijk een goede voorbereiding nodig. [a=378,Wat neem je allemaal mee?] Heb je de juiste [a=6655,zonnebrandcrème]? Ga je naar het buitenland? Staan je kinderen op je paspoort bijgeschreven of hebben ze een [a=351,eigen paspoort]? Als je naar het buitenland gaat, moeten je kinderen een [a=351,eigen paspoort] hebben. Denk ook aan een goede reisverzekering en vraag bij de juiste instanties of er nog [a=383,inentingen] nodig zijn.

Soms kan het gebeuren dat het niet lukt om vrij te krijgen van je werk tijdens de [a=376,schoolvakantie] van je kind. Je kunt dan op een ander moment op vakantie gaan, maar misschien vindt je kind het ook leuk om in de zomer naar een [a=381,vakantiekamp] te gaan.

 

Goedgekeurde informatie!

[img=1259570]Stichting Opvoeden.nl zorgt er met ouders en deskundigen uit de wetenschap en praktijk voor dat deze informatie betrouwbaar en actueel blijft.