Gepubliceerd op 22 februari 2017

Twijfel, we hebben allemaal wel eens twijfel gehad over simpele dingen of juist over hele moeilijke dingen. Kansen die we niet hebben gegrepen of simpelweg teveel twijfelde en het voorbij lieten gaan.
  
Ik persoonlijk heb super veel twijfel gehad in mijn leven , of dat nou ging over simpele dingen zoals of ik wel of niet naar een feestje zou gaan of juist hele moeilijke dingen zoals welke opleiding ga ik volgen, wat ga ik doen later, wat vind ik leuk enzovoort.
But the thing is twijfel is heel normaal , ook al is het soms super moeilijk om een keuze te maken.
 
Mijn advies voor jou is gewoon om je hart te volgen en je dromen achterna te gaan,je niks aan te trekken van anderen , en om gewoon jou eigen ding te doen, twijfelen mag maar geloof me als ik zeg dat je daardoor veel kansen misloopt.
 
Je bent goed zoals je bent en mooi van buiten en binnen en there is no need to doubt.
Als je nou uiteindelijk toch nog geen keuze kan maken , of twijfelt of je wel of niet iets moet doen vraag dan jezelf de volgende dingen af , word ik er gelukkig van? Word ik er beter door? Doe ik het wel voor mezelf? Doe dat en als t antwoord op de meeste vragen een JA is then you need to go for that choice! Just do it!
 
Maar wat nou als allebei de keuzes lukken? En bij allebei de keuzes een ja op de vragen beantwoord die ik hierboven heb gezet? Wat moet je dan doen? Je zou je dan moeten afvragen welke keuze jou meer uitdaagt of waar je meer uit kan halen en voor die keuze moet je gaan!
Overigens als je spijt hebt van een keuze die je hebt gemaakt denk dan aan het feit dat we allemaal maar mens zijn en we fouten maken en het oke is en je er echt wel komt met of zonder hulp van anderen!
 
Greets, Sylvano