Gepubliceerd op 24 oktober 2016

Podium Bloos zat helemaal vol tijdens de lezing van Aletta Jacobs over Het Puberbrein. De reacties waren zo laaiend enthousiast dat we haar zeker nog een keer uitnodiging. Heb je deze lezing gemist? Geen punt, je krijgt een herkansing.  Houd onze facebookpagina goed in de gaten als je er op tijd bij wil zijn!

 

Hartverwarmende reacties kregen we op de oproep: Wie wil jij een High Five geven? Uiteindelijk hebben vijf inzenders een diner voor twee gewonnen. Qualitytime!

Op meer dan tien locaties werd met groot plezier het spel Schatten van ouders gespeeld. En gezelschapsspel waarbij je verschillende opdrachten doet rondom het thema opvoeden. Een leuke manier om met elkaar in gesprek te raken over opvoeden. Er werd regelmatig gevraagd of het spel te koop is. Dat niet, maar je kunt het wel lenen. Stuur een mailtje naar communicatie@cjgbreda.nl voor meer informatie.

Tijdens de pauze werden er op diverse basisscholen en VO-scholen spellen aangeboden. Zoals hier het mikadospel op de JF-Kennedy. Op de sticks stonden vragen die de leerlingen moesten beantwoorden. Volgend jaar komen we weer terug!