Gepubliceerd op 6 december 2018

CJG Breda zoekt enthousiaste vrijwilligers die een training willen volgen tot workshopleider GLOW. GLOW bestaat uit vijf workshops voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar. In deze workshop maken kinderen kennis met hun eigen gedachten, emoties en lichaam. Door middel van doen voelen en bewegen komen kinderen erachter dat ze meer kunnen dan ze zelf dachten. Dit alles volgens het principe; je bent goed zoals je bent!

Op 9  januari starten we met een nieuwe training tot workshopleider GLOW. Dit Train de Trainer traject is bedoeld mensen die de ambitie hebben om onder supervisie van CJG Breda workshops te gaan geven aan groepen kinderen. Je geeft deze op vijf woensdagmiddagen en altijd samen met een andere vrijwilliger.

Train-de-trainer
De Train de Trainer voor cursusleider bestaat uit 3 woensdagmiddagen van 13.30 tot 16.00 uur. Hierin leer je om vanuit de basisprincipes van GLOW en CJG Breda aan de slag te gaan met de workshop en kun je deze afstemmen op de groep. Je krijgt ook opdrachten mee die je  (soms ook in tweetallen) thuis moet doen. Het is de bedoeling dat je alle 3 de bijeenkomsten aanwezig bent. Na afloop van de Train-de-trainer kijken we  of het geven van GLOW-workshops  bij je past. Als dat zo is dan geef je de eerste cursus in het eerste kwartaal van 2019. De data en tijdstippen bepalen we in overleg.

Profiel
Van deelnemers verwachten we dat ze: affiniteit hebben met kinderen, coachingvaardigheden en goede communicatieve vaardigheden hebben. Minimaal HBO-denkniveau hebben.  Ook moet je een of twee keer per jaar vijf woensdagmiddagen beschikbaar zijn om de workshop te geven.

Data
De Train-de-trainer vindt plaats op 9 en 23 januari en 13 februari van 13.30 tot 16.00. Deelname is gratis maar niet vrijblijvend. Je verwachten van je dat je je minimaal 1 of 2 x per jaar een workshop te geven van 5 bijeenkomsten. De groep bestaat uit maximaal 12 deelnemers.

Aanmelden
Ben je enthousiast om je hieraan te verbinden en kun je op bovenstaande data? Stuur dan een mail naar sanne.bouw@cjgbreda.nl. Wij nemen dan contact met je op over je deelname en de voorwaarden.