Gepubliceerd op 22 juli 2019

Oppassen is leuk. Toch kunnen sommige dingen best lastig zijn, zoals kennismaken met de oppaskinderen en hun ouders, het vaststellen van het tarief, reclame maken voor jezelf. Al  dit soort dingen. Om dit te leren kun je bij CJG Breda in september weer de cursus ‘Schatten van Oppassers’ volgen. Een cursus voor jongeren tussen de 11 en 16 jaar uit Breda, Alphen Chaam en Baarle Nassau die meer willen leren over oppassen.

In vier avonden leer je hoe je kunt omgaan met kinderen en de verwachtingen van hun ouders. Ook komen onderwerpen als veiligheid, eten, spelen en bedtijden aan bod. Na afloop van de cursus krijg je het certificaat ‘Schatten van oppassers’ uitgereikt. Hiermee kun je aantonen dat je een goede oppas bent!

Start cursus
De cursus is op donderdag 5, 12, 19 en 26 september van 18:30 tot 20:30 uur bij Social Work Breda. Lelystraat 4, Breda. Deelname  is gratis.
Aanmelden kan tot 30 augustus per mail naar: maaike.crijns@cjgbreda.nl.Voor meer informatie en aanmelden kun je contact opnemen met Maaike Crijns, e-mail: maaike.crijns@cjgbreda.nl

Oppascursus thuis volgen?
Lijkt het je leuk om de oppascursus bij jou thuis te volgen, samen met je vrienden en vriendinnen? Dat is mogelijk vanaf zes deelnemers. Vraag vooraf wel even toestemming aan je ouders.