Gepubliceerd op 13 december 2018

Woensdagavond 23 januari organiseren we weer een bijeenkomst voor ouders van kinderen met ASS. Dit keer is het thema: De toekomst. We ontmoeten elkaar bij Magazijn076, een laagdrempelige werk- en ontmoetingsplek op het Koepelterrein in Breda voor mensen met autisme.

Tijdens bijeenkomsten 'Jouw kind is uniek', wissel je ervaringen uit met andere ouders en vind je herkenning. Het is prettig te merken dat je niet de enige bent met een kind met ASS en er is begrip voor je situatie. Jullie delen de unieke, de mooie én minder mooie verhalen over jullie bijzondere kinderen met elkaar. Er is respectvolle aandacht voor elkaar, je ervaart steun en begrip.

Op 23 januari is het thema: De toekomst. We krijgen een rondleiding van ervaringsdeskundige Remko en Mathilde in Magazijn076. Magazijn076 is een laagdrempelige werk- en ontmoetingsplek op het Koepelterrein in Breda voor mensen van alle leeftijden met autisme. Magazijn076 is een plek waar ‘anders zijn’ ‘gewoon is’. Na deze rondleiding gaan we met elkaar in gesprek over de toekomst van je kind.

Wanneer?
Woensdag 23 januari van 20.00 uur tot 21.30 uur
Thema: De toekomst.

Waar?
Magazijn 076, Nassausingel 26 Gebouw E nr 3. Voor de hoofdingang, rechts door de sluis.
Parkeren: aan de Singel betaald, St. Ignatiusstraat vrij parkeren.

Meer informatie of aanmelden
Mail naar: chantal.van.vegten@cjgbreda.nl of bel 06-23114262.