Gepubliceerd op 25 januari 2018

Pubers houden de gemoederen van ouders en opvoeders bezig! Dat blijkt wel uit de enorme belangstelling voor het de lezing Het Puberbrein die Aletta Smits op 25 januari gaf. Aletta Smits is ‘hot’. Overal waar zij verschijnt, trekt ze volle zalen omdat zij een kei is in haar vakgebied en met humor kan vertellen over het Puberbrein.

De lezing werd georganiseerd door CJG Breda. Het aantal aanmeldingen was zo groot dat lang niet iedereen terecht kon in de hiervoor gereserveerde zaal. Scholengemeenschap De  Nassau bood uitkomst door het auditorium beschikbaar te stellen maar ook hier kon nog niet iedereen terecht. Voor deze mensen is er een nieuwe kans in het voorjaar.

Nieuwe lezing in het voorjaar
Ondanks dat Aletta Smits deze lezing niet meer geeft, maakt ze voor CJG Breda een uitzondering en heeft ze beloofd dit voorjaar nog één keer terug te komen. De datum is nog niet bekend maar belangstellenden kunnen de website en facebookpagina van CJG Breda in de gaten houden. Degenen die zich voor de lezing van 25 januari hadden aangemeld en bericht hebben gekregen dat ze niet konden komen, ontvangen een bericht zodra de datum bekend is. Zij kunnen zich dan als eerste aanmelden.

Nieuwe Schatten van Ouders pubers en 0-4 jarigen
Schatten van ouders is een cursus voor ouders door ouders die hiervoor zijn opgeleid door CJG Breda. Geen cursus waarin je hoort hoe je moet opvoeden want dat weten ouders zelf meestal het beste. Wel een cursus waarin je je bewust wordt van je eigen opvoedstijl en kijkt naar wat goed gaat. Bij jezelf, je partner en je kind. Ook worden er ervaringen uitgewisseld met andere ouders.  Binnenkort start er een Schatten van Ouders voor ouders met kinderen van 12- 16 jaar én van kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar.

Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.