Gepubliceerd op 22 februari 2017

Opvoeden leer je vooral in de praktijk. Gewoon door het te doen met je hart en met je hoofd. Het oefenen met vaardigheden en het delen van ervaringen kunnen je hierbij helpen. Zeker als het gaat om dingen die niet vanzelf gaan en die je lastig vindt. In de cursus ‘Schatten van ouders’ sta je stil bij jouw ideeën over opvoeden en wat past bij jouw kind. Want wat ‘goed’ is voor jou en je kind(eren), weet jij zelf het beste, elke gezin is echter uniek.

Voor wie?
De cursus is voor alle opvoeders uit Breda. Je kunt de cursus alleen of samen met je partner volgen. Vanwege het interactieve karakter is het de bedoeling dat je alle vier de bijeenkomsten aanwezig bent. De groep bestaat uit maximaal 12 deelnemers en deelname is gratis.

Ervaren opvoeders
De cursus wordt gegeven twee ervaren opvoeders die door CJG Breda zijn opgeleid om hun kennis en ervaring met bewust positief opvoeden te delen.

Data
De cursus “Schatten van Ouders” bestaat uit vier dinsdagavonden van 19.30 tot 21.30 uur. Vanaf 19.15 uur kun je alvast terecht voor een kopje koffie en thee.

data: 7,21 maart en 4,18 april

Informatie en aanmelden
Nieuwsgierig geworden? Geef je dan snel op via onderstaande link:
http://www.cjgbreda.nl/laurentius

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Chantal van Vegten, tel: 06-23114262 of stuur een mail naar chantal.van.vegten@cjgbreda.nl

Ervaringen met deze cursus
“Echte aandacht werkt, meer begrip voor de kids gekregen en daardoor geduldiger geworden.”
“Ervaringen delen maakt me bewust, van mijn rol als opvoeder.”
“De cursus heeft me meer zelfvertrouwen gegeven als opvoeder.”