Happy Hours voor Happy Ouders

Happy Hours voor Happy Ouders

 

Dé gratis kroegentocht voor ouders over jeugd, uitgaan, alcohol en andere drugs!

 

Beste ouders/verzorgers,

 

Ouders opgelet, we gaan weer de kroeg in! Het uitgaansleven is weer zoals we het kennen. Misschien staat uw puber ook te trappelen om naar feestjes te gaan en de remmen los te gooien. Wat kunt u als ouders/verzorgers doen om dit in goede banen te leiden? Benieuwd naar de feiten en fabels over alcohol en drugs? Of geïnteresseerd in hoe het uitgaan in Breda er tegenwoordig uitziet? Dan is de Happy Ouders kroegentocht iets voor u!

 

Bezoek het populaire uitgaansleven in Breda. Jongeren van alle leeftijden komen naar de stad om uit te gaan. Gemeente Breda maakt dit met verschillende netwerkpartners zo veilig mogelijk. Wat voor invloed heeft uitgaan op uw kind? Op deze avond krijgt u informatie over het puberbrein, veilig uitgaan, alcohol en andere drugs. En natuurlijk handige tips om hierover in gesprek te gaan met uw kind. Ook biedt Happy Ouders u de kans om uw vragen te stellen en in gesprek te gaan met andere ouders. De avond wordt begeleid door experts van o.a. Novadic-Kentron, Politie, Handhaving, Horeca en Beveiliging. Het Helder Theater bootst herkenbare situaties na en gaat hierover met u in gesprek.

 

Heeft u een kind uit de puberleeftijd en interesse in Happy Hours voor Happy Ouders? Dan nodigen wij u graag uit op woensdag 24 januari 2024 om deel te nemen aan Happy Ouders. Vanaf 19:00 uur gaan de deuren voor u open en uiterlijk om 22:00 uur zal de avond eindigen. U kunt daarna nog met andere ouders en de experts napraten. Meldt u aan via www.happyouders.nl. Uiterlijk 19 januari ontvangt u van ons de benodigde informatie (oa de startlocatie) per email.

 

Elk jaar geven ouders na afloop van de Happy Ouders avond aan, dat het een inzichtelijke avond was en dat ze deze met veel plezier hebben beleefd.

 

“Happy Ouders is een avond met veel handige tips en goed om met eigen ogen te zien hoe het uitgaan er nu uitziet” Mark, vader van 15 jarige dochter.

 

Let op, deze avond is speciaal voor u, dus zonder kinderen.

 

Wij zien u graag op de Happy Ouders avond!

 

Met vriendelijke groet,

 

Team Happy Ouders