Brussen

De BRUSSEN groep is er voor broers en zussen van kinderen met een lichamelijke of verstandelijke beperking of met gedragsproblematiek. In deze groep krijgt je kind uitleg over de beperkingen en kan het ervaringen uitwisselen met andere brussen.

 

Tijdens deze workshop doet je kind mee aan leuke activiteiten en is er aandacht voor wat het voor je kind betekent om een broer of zus te hebben met een beperking.

 

Voor wie?
Iedereen in de leeftijd van 8 tot en met 12 jaar met een broer of zus met een lichamelijke of verstandelijke beperking of met gedragsproblematiek.

 

Wanneer en waar?
Deze workshop bestaat uit 6 bijeenkomsten voor je kind en 2 voor jou als ouder. Na iedere bijeenkomst ontvang je als ouder een informatiebrief.
De Brussen gaat plaats vinden op donderdag, van 15.30 uur tot 16.30 uur en zal aangeboden worden bij MEE, Stadionstraat 28.
De groep start in week 5 (02-02) met een ouderbijeenkomst. In week 6 (9 feb) gaan de kinderen starten. In de carnaval vakantie is er die week geen bijeenkomst. De laatste bijeenkomst is voor de kinderen op 23 maart en met de ouders sluiten wij op 30 maart de Brussen groep af.

 

Klik hier om je aan te melden