Over CJG

print

Zit je ergens mee? CJG Breda kan je helpen.
CJG Breda is dé vraagbaak voor ouders, opvoeders en kinderen en jongeren van 0 tot 23 jaar in Breda, Alphen Chaam en Baarle Nassau. Waar je ook mee zit: met de professionele ondersteuning vanuit het CJG kom je er zelf weer uit. Samen zoeken we naar oplossingen die voor jou én in jouw situatie werken. Onze deskundigen luisteren goed naar wat er precies speelt en vanuit hun kennis en ervaring kunnen ze je daarna persoonlijk en op maat adviseren en begeleiden. Je krijgt handreikingen waar je echt verder mee kunt.

Hoe wij ervoor zorgen dat we snel een goed antwoord hebben op al je vragen?
In CJG Breda bundelen we de krachten van deskundigen op het gebied van opvoeden en opgroeien. Consultatiebureau, GGD, maatschappelijk werk en anderen... alle professionals werken nauw samen om ouders én kinderen verder te helpen.

Via het CJG kun je ook in contact komen met andere ouders en andere jongeren. Samen wissel je ervaringen uit en deel je persoonlijke verhalen en vragen. Je staat er nooit alleen voor. Dus welke vraag je ook hebt: blijf er niet mee zitten. Samen vinden we een antwoord op kleine en grote vragen!